پروژه های چند فیزیکه
پروژه های الکترومغناطیس
پروژه های مهندسی شیمی
پروژه های سیالات و انتقال حرارت
پروژه های مکانیک سازه و اکوستیک
پروژه های تعامل با نرم افزارهای دیگر
- (۶۸پروژه) کل پروژه ها
- (۶پروژه) ماژول طراحی
- (۴۲پروژه) ماژول ورودی CAD
- (۲پروژه) ماژول ورودی ECAD
- (۱پروژه) ارتباط زنده برای اتوکد
- (۱پروژه) ارتباط زنده برای پیتیسی کرئو
- (۳پروژه) ارتباط زنده برای اینونتور
- (۱پروژه) ارتباط زنده برای متلب
- (۳پروژه) ارتباط زنده برای پی تی سی پرو اینجینیر
- (۳پروژه) ارتباط زنده برای سالید اج
- (۶پروژه) ارتباط زنده برای سالیدورک
خلاء فوق العاده بالا، رسوب بخار شیمیایی – Ultrahigh Vacuum, Chemical Vapor Deposition
رسوب بخار شیمیایی (CVD) فرآیندی است که اغلب در صنعت نیمه هادی برای رشد لایه هایی از مواد جامد با خلوص بالا در بالای بستر ویفر استفاده می شود. CVD با استفاده از تکنیک های مختلف و در طیف وسیعی از فشارها از اتمسفر تا خلاء فوق العاده بالا (UHV/CVD) به دست می آید.
UHV/CVD در فشارهای زیر ۱۰-۶ Pa (10-8 Torr) انجام می شود، بنابراین انتقال گاز با جریان مولکولی انجام می شود و فاقد هر گونه اثرات هیدرودینامیکی مانند لایه های مرزی است. علاوه بر این، به دلیل فرکانس کم برخوردهای مولکولی، شیمی فاز گاز نیز درگیر نیست، بنابراین نرخ رشد با تراکم تعداد گونهها و فرآیندهای تجزیه مولکولی سطحی تعیین میشود.
جریان مولکولی در یک سیستم خلاء یون-ایمپلنت – Molecular Flow in an Ion-Implant Vacuum System
کاشت یون به طور گسترده در صنعت نیمه هادی برای کاشت مواد ناخالص در ویفرها استفاده می شود. در یک کاشت یونی، یون های تولید شده در یک منبع یونی توسط یک میدان الکتریکی برای رسیدن به انرژی ایمپلنت مورد نظر شتاب می گیرند. یونهای دارای حالت بار صحیح با استفاده از یک آهنربای جداکننده انتخاب میشوند، که پرتو یونی را خم میکند تا اطمینان حاصل شود که یونهایی با نسبت بار به جرم خاص تنها یونهایی هستند که به ویفر میرسند. دوز انرژی و زاویه پرتو یونی هر دو پارامتر کلیدی برای فرآیند هستند.
جریان مولکولی از طریق یک خم Molecular Flow Through an S-Bend – S
این مدل با استفاده از هر دو روش ضریب زاویهای موجود در رابط جریان مولکولی آزاد و روش مونت کارلو با استفاده از رابط ردیابی ذرات ریاضی، احتمال انتقال را از طریق یک هندسه خمشی s محاسبه میکند. احتمال انتقال محاسبه شده توسط دو روش با اختلاف كمتر از اختلاف ۱٪ مطابقت دارد. این مدل به ماژول ردیابی ذرات نیاز دارد.
جریان مولکولی از طریق یک جفتکننده Molecular Flow Through an RF Coupler – RF
این مدل با استفاده از دو روش ضریب زاویهای موجود در رابط مولکولی آزاد و یک روش مونت کارلو با استفاده از رابط ردیابی ذرات ریاضی، احتمال انتقال را از طریق یک جفتکنندۀ RF محاسبه میکند. احتمال انتقال محاسبه شده توسط دو روش مشخص شده با اختلاف كمتر از اختلاف ۱٪ مطابقت دارد. این مدل به ماژول ردیابی ذرات نیاز دارد.
شبیهساز سلولی تبادل شارژ – Charge Exchange Cell Simulator
یک واحد تبادل شارژ از ناحیهای از گاز با فشار زیاد در داخل محفظۀ خلاء تشکیل شده است. هنگامی که پرتوی یونی با گاز با چگالی بالاتر تداخل میکند، یونها با گاز واکنش نشان داده و ذرات خنثی انرژی ایجاد میکنند. این احتمال وجود دارد که فقط بخشی از یونهای پرتوی واکنشهای تبادل شارژ را متحمل شوند. بنابراین، برای خنثی کردن پرتو، یک جفت صفحات شارژ شده در خارج از سلول قرار میگیرند. از این طریق میتوان یک منبع خنثی پر انرژی تولید نمود.
خلاء فوق العاده بالا، بخار شیمیایی – Ultra-high Vacuum, Chemical Vapor Deposition
رسوب بخار شیمیایی (CVD) فرآیندی است که اغلب در صنعت نیمههادی مورد استفاده قرار میگیرد تا لایههایی از مواد جامد با خلوص بالا در بالای یک بستر ویفر تولید شود.
چرخش صفحه در یک جریان مولکولی یکطرفه – Rotating Plate in a Unidirectional Molecular Flow
این مدل شار ذرات، چگالی اعداد و فشار را روی سطح صفحهای محاسبه میکند که در یک جریان مولکولی یکسمتی چرخانده میشود. نتایج به دست آمده با روشهای دیگر، به طور تقریبی برای محاسبه جریانهای مولکولی مقایسه شده است.
لولههای خروجی – Outgassing Pipes
این مدل معیار فشار در سیستم لولههای خروجی با نسبت ابعاد بالا را محاسبه میکند. نتایج با یک شبیهسازی یکبعدی و شبیهسازی مونت کارلو همان سیستم از نوشتهجات مقایسه شده است.
خنثیسازی پرتو پروتون از طریق یک سلول شارژ تبادل – Neutralization of a Proton Beam through a Charge Exchange Cell
سلولهای گازی در طراحی ابزارهای علمی کاربردهای مختلفی دارند. از یک سلول گازی برای تعریف ناحیۀ فشار قوی در سیستم خلاء ابزار اصلی استفاده میشود.
جریان مولکولی از طریق یک خم Molecular Flow Through an S-Bend – S
این مدل با استفاده از هر دو روش ضریب زاویهای موجود در رابط جریان مولکولی آزاد و روش مونت کارلو با استفاده از رابط ردیابی ذرات ریاضی، احتمال انتقال را از طریق یک هندسه خمشی s محاسبه میکند.
جریان مولکولی از طریق یک جفتکننده Molecular Flow Through an RF Coupler – RF
این مدل با استفاده از دو روش ضریب زاویهای موجود در رابط مولکولی آزاد و یک روش مونت کارلو با استفاده از رابط ردیابی ذرات ریاضی، احتمال انتقال را از طریق یک جفتکنندۀ RF محاسبه میکند.
جریان مولکولی از طریق میکرومویرگی – Molecular Flow Through a Microcapillary
محاسبۀ جریان مولکولی در هندسههای دلخواه، معادلات انتگرالی پیچیدهای را ایجاد میکند که محاسبۀ تحلیلی آنها بسیار دشوار است. بنابراین، راهحلهای تحلیلی فقط برای هندسههای ساده موجود است.
ارزیابی کاشت یون – Ion Implanter Evaluator
برنامه ارزیابی کاشت یون، طراحی سیستم کاشت یونی را در نظر میگیرد. کاشت یون به طور گسترده در صنعت نیمههادی مورد استفاده قرار میگیرد تا دوپانتها را به ویفرها بپیوندد.
تبخیرکننده – Evaporator
این مدل نحوۀ محاسبۀ ضخامت یک نوار طلای تبخیر شدۀ حرارتی را نشان میدهد. ضخامت نوار رسوبشده هم در دیوارههای محفظه و هم بر روی نمونه محاسبه میشود.
پمپاژ دیفرانسیل – Differential Pumping
سیستمهای خلاء پمپشده با استفاده از یک دهانه یا لولۀ کوچک برای اتصال دو قسمت از سیستم خلاء که در فشارهای بسیار متفاوتی قرار دارند استفاده میکنند. چنین سیستمهایی هنگامی که فرایندها با فشارهای بالاتر اجرا شوند ضروری بوده و توسط آشکارسازهایی که برای بهرهبرداری نیاز به UHV دارند، مورد نظارت قرار میگیرند.
شبیهساز سلولی تبادل شارژ – Charge Exchange Cell Simulator
یک واحد تبادل شارژ از ناحیهای از گاز با فشار زیاد در داخل محفظۀ خلاء تشکیل شده است. هنگامی که پرتوی یونی با گاز با چگالی بالاتر تداخل میکند، یونها با گاز واکنش نشان داده و ذرات خنثی انرژی ایجاد میکنند. این احتمال وجود دارد که فقط بخشی از یونهای پرتوی واکنشهای تبادل شارژ را متحمل شوند. بنابراین، برای خنثی کردن پرتو، یک جفت صفحات شارژ شده در خارج از سلول قرار میگیرند. از این طریق میتوان یک منبع خنثی پر انرژی تولید نمود.
جریان شناور با قانون دارسی – مسأله برجسته – Buoyancy Flow with Darcy’s Law—The Elder Problem
تغییرات تراکم میتواند جریان را حتی در یک سیال ساکن هم آغاز کند. در سیستمهای زمینی، تغییرات چگالی میتواند ناشی از نمکهای طبیعی، تغییرات درجه حرارت زیرسطحی یا آلودگی انتقال باشد. این جریانهای شناور یا چگالی محرک به حرکت سیال در سیستمهای دریاچه نمک، حوضههای دفع شوری، ستونهای آلوده و شسته شدۀ متراکم، و مخازن زمین گرمایی، اشاره کرده که بیانگر نام معدودی از آنها است.
حباب القایی محبوس بین لایههای مایع طبقهبندی شده – Bubble-induced Entrainment Between Stratified Liquid Layers
این مدل یک معیار برای جریان سه فاز است که معمولاً در فرآوری مواد غذای ، صنایع داروسازی و فرآوری مواد شیمیایی مورد استفاده قرار میگیرد. نتایج در مقابل دادههای گزارش شده در نوشتهجات تأیید میشود.